Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en teentjes look en snipper fijn.

  2. Snij de chilipeper heel fijn. Verwijder de zaadjes als je niet houdt van pikant.

  3. Pluk wat blaadjes koriander los om te garneren en snij de rest samen met de steeltjes fijn.

  4. Schil de aardappelen en snij ze in brunoise.

  5. Snij de tomaten in 4 en verwijder de zaadjes. Snij in brunoise.

  6. Verwarm een scheut arachideolie in een wok met deksel. Bak de uisnippers tot ze zacht zijn en lichtjes beginnen te kleuren.

  7. Verkruimel de gemalen biefstuk erover. Voeg chilipeper, look, gember en fijngesneden koriander toe. Roerbak tot het vlees gaat kleuren.

  8. Kruid met koriander- en komijnpoeder, cayennepeper, kurkuma en 1 kl zeezout. Roerbak 5 min.

  9. Voeg de tomaten- en aardappelstukjes toe. Dek de pot af en laat op een zacht vuur 15 min garen.

  10. Doe de diepvrieserwtjes erbij en laat nog 15 min stoven.

  11. Breng op smaak met garam masala en zeezout.

  12. Laat 5 min rusten en serveer.