Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en hak fijn. Pel de look en pers. Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij de tomaten in stukjes.
-
Doe het vlees in een kookpot en zet net onder water. Breng aan de kook, schuim af en haal het vlees eruit. Giet het kookwater weg.
-
Verwarm in dezelfde pot 4 el olijfolie en stoof de uisnippers glazig. Voeg look, tomatenpuree, gember, pilipili en tomaten toe en roerbak. Leg het vlees erbij en overgiet met 1,25 l water. Voeg laurier en de rest van de specerijen toe en kruid met peper en zout. Laat 1 u op een zacht vuur garen.
-
Schil de wortels en aardappelen en snij in grove stukken. Snij de courgettes in grove stukken en hak de koriander fijn.
-
Voeg de aardappelen en wortelen toe en laat nog 15 min koken. Voeg de courgettes toe en laat nog 10 min garen. Breng op smaak met citroensap.
-
Leg voor het serveren enkele lagen wraps in een schaal en schep de bouillon erover. Schik er vlees en groenten op en werk af met koriander.