Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en hak fijn. Pel de look en pers. Schil de gember en rasp fijn.

  2. Snij de tomaten in stukjes.

  3. Doe het vlees in een kookpot en zet net onder water. Breng aan de kook, schuim af en haal het vlees eruit. Giet het kookwater weg.

  4. Verwarm in dezelfde pot 4 el olijfolie en stoof de uisnippers glazig. Voeg look, tomatenpuree, gember, pilipili en tomaten toe en roerbak. Leg het vlees erbij en overgiet met 1,25 l water. Voeg laurier en de rest van de specerijen toe en kruid met peper en zout. Laat 1 u op een zacht vuur garen.

  5. Schil de wortels en aardappelen en snij in grove stukken. Snij de courgettes in grove stukken en hak de koriander fijn.

  6. Voeg de aardappelen en wortelen toe en laat nog 15 min koken. Voeg de courgettes toe en laat nog 10 min garen. Breng op smaak met citroensap.

  7. Leg voor het serveren enkele lagen wraps in een schaal en schep de bouillon erover. Schik er vlees en groenten op en werk af met koriander.