Thaise groentecurry met oesterzwammen en cashewnoten

Thaise groentecurry met oesterzwammen en cashewnoten

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm een scheut arachideolie in een wok en bak de cashewnoten goudbruin, haal uit de wok en zet opzij.

  2. Roerbak op een zacht vuur de currypasta in de wok. Voeg look, gember en sambal toe en roerbak. Overgiet met kokosmelk en bouillon en laat op een zacht vuur sudderen terwijl je de groenten snijdt.

  3. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in repen en de courgette in plakjes. Scheur eventuele grote oesterzwammen in stukken.

  4. Voeg de bloemkoolroosjes toe, laat 5 min sudderen, voeg dan paprika, courgette en oesterzwammen toe en laat sudderen tot ze beetgaar zijn. Breng op smaak met pilipili en vissaus en serveer met rijst.

  5. Werk af met cashewnoten en koriander.