Thaise groentecurry met oesterzwammen en cashewnoten
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm een scheut arachideolie in een wok en bak de cashewnoten goudbruin, haal uit de wok en zet opzij.
-
Roerbak op een zacht vuur de currypasta in de wok. Voeg look, gember en sambal toe en roerbak. Overgiet met kokosmelk en bouillon en laat op een zacht vuur sudderen terwijl je de groenten snijdt.
-
Snij het vruchtvlees van de paprika’s in repen en de courgette in plakjes. Scheur eventuele grote oesterzwammen in stukken.
-
Voeg de bloemkoolroosjes toe, laat 5 min sudderen, voeg dan paprika, courgette en oesterzwammen toe en laat sudderen tot ze beetgaar zijn. Breng op smaak met pilipili en vissaus en serveer met rijst.
-
Werk af met cashewnoten en koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven