noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Chermoula: doe de ingrediënten in de blender en mix fijn.
-
Bestrijk de kip met het mengsel en leg in een kom. Dek af met plasticfolie en laat 1 nacht rusten.
-
Meng het lauw water met suiker en kaneel. Laat de abrikozen en rozijnen er in wellen.
-
Pel de uien, snij ze doormidden en vervolgens in partjes.
-
Bak de amandelen goudbruin in zonnebloemolie.
-
Snij de blaadjes en steeltjes van de koriander fijn.
-
Verhit een bodem olijfolie in de tajine en bak het vlees aan alle zijden goudbruin. Voeg de uien toe, dek de tajine af en laat stoven.
-
Voeg de fijngesneden koriander toe en overgiet met 25 cl water. Dek af en laat 30 min sudderen.
-
Voeg het weekwater van de abrikozen en een scheutje oranjebloesemwater toe en laat nog 15 min stoven.
-
Schep de rozijnen en abrikozen erdoor en laat doorwarmen.
-
Versier met de gebakken amandelen en extra verse korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven