Omelet gevuld met Noordzeegarnalen

Omelet gevuld met Noordzeegarnalen

Allergenen

Schaaldieren , Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de tomaten en snij in kwartjes. Verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

  2. Borstel de champignons schoon en snij ze in fijne schijfjes.

  3. Pel de sjalot en snipper fijn.

  4. Smelt een klontje boter in een pan en bak de champignons. Kruid met peper en zout. Voeg de sjalotsnippers toe en laat nog enkele min bakken.

  5. Klop de eieren los met de room. Voeg de gemalen kaas en 1 el bieslook toe. Kruid met peper en zout.

  6. Schep de rest van de bieslook door de garnalen en tomatenblokjes.

  7. Warm de gebakken champignons terug op en giet de eitjes erbij. Bak op een laag vuur, tot het ei gestold is.

  8. Schik de garnalen en tomatenmengeling in het midden van de omelet. Lepel er wat zure room op.

  9. Werk af met wat versgemalen zwarte peper.

  10. Laat de omelet op een warm bord glijden en verdeel in porties.