Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en pers fijn.

  2. Verwijder het kroontje van de trostomaat en snij in 4. Verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in fijne blokjes.

  3. Snij de champignons in kleine blokjes.

  4. Snipper het grisonvlees in reepjes. Halveer de plakjes raclettekaas.

  5. Snipper de lente-ui in schuine dunne plakjes. Snipper de bieslook fijn.

  6. Smelt wat boter in het raclettepannetje. Bak de ui glazig.

  7. Roer een eitje met een mespunt look los met een vork. Roer wat tomatenblokjes, kastanjechampignons en grisonvlees erdoor. Kruid met zwarte peper en weinig zout. Voeg toe aan het pannetje met ui.

  8. Snij de raclettekaas in reepjes en verdeel over de omelet. Laat 10 min garen.

  9. Werk af met lente-ui en bieslook.