Tajine met kabeljauw, mosseltjes, venkel en gepekelde citroen

fbedd1df9269ecc380fc8ef7b0364056db3f840d86b5c0190b8b24c4f70b3238.jpg

Allergenen

Vis , Weekdieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de mosselen. Verwijder de kapotte schelpen.

  2. Schil de aardappelen en snij in stukken. Snij de gepekelde citroen in 4. Snij de partjes citroen daarna in 4 gelijke stukken.

  3. Pel de ui en snipper fijn. Snij de venkels in lange repen. Stoof de ui en venkel aan in een klont boter en kruid met peper en zout. Voeg de amandelen en gepekelde citroen toe. Voeg 2 el bloem toe en laat kort drogen. Giet de visfond en amandeldrink erbij en laat ± 5 min zachtjes koken.

  4. Schik de kabeljauw, aardappelen en mosselen op de groenten en laat ± 15 min zachtjes garen onder een deksel.

  5. Werk af met dille en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit