Kippenreepjes met sesamkorstje PT30M 4 porties 2 Spar eieren 50 g paneermeel 1 kl kerrie 1 el Provençaalse kruiden Boni olijfolie 500 g kippenblokjes 1 koffielepel korianderbolletjes 1 kl komijn 1 koffielepel gember 6 el sesamzaadjes 1 kl paprikapoeder

Kippenreepjes met sesamkorstje

2665dac1fde549da42bdcc43d6143f4be421821a03ee1577be2c53c7994f19df.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de eieren los in een diep bord, samen met 2 el water, zout, peper en een flinke snuif Provençaalse kruiden.

  2. Zet een ander diep bord klaar met een mengeling van paneermeel, sesamzaadjes, de verschillende kruiden en een snuifje zout.

  3. Dompel de kippenreepjes eerst in het eiermengsel en wentel ze daarna door het sesammengsel.

  4. Bak ze ± 8 min in olijfolie zodat beide kanten goudbruin zijn.