Gemarineerde kippenreepjes met sausje van tomatentapenade en zure room
Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilets in repen en kruid met peper en zout.
-
Meng de yoghurt eronder. Laat 20 min marineren in de koelkast.
-
Haal de reepjes uit de marinade en wentel ze in de panko.
-
Leg de gepaneerde reepjes kip op bakpapier op een bakplaat.
-
Besprenkel de kip met olijfolie.
-
Bak ongeveer 10 à 15 min op 180°C, tot ze gaar en goudbruin zijn.
-
Serveer warm met een sausje van tomatentapenade gemengd met zure room.
-
Tip: laat de kipfilets 1 nacht marineren in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven