Venkelsoep met gegrilde kippenreepjes

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij een beetje venkel in plakjes. Hou apart.
-
Pel de uien. Snij de rest van de venkels en uien grof.
-
Stoof aan in hete olijfolie. Bevochtig met de kippenbouillon. Breng aan de kook. Kruid met peper en zout. Mix alles fijn.
-
Snij de kippenfilet in lange repen. Kruid met peper en zout en gril op de grillpan gaar.
-
Werk de hete soep af met de plakjes venkel en gegrilde kipreepjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders