Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en reinig de venkel en het wit van prei. Snij alles in kleine stukken. Hou het groen van de venkel apart.
-
Laat een bodempje olijfolie warmen en stoof de groenten hierin aan gedurende 10 minuten.
-
Bevochtig met de gevogeltebouillon en laat 15 minuten doorkoken. Kruid met peper en zout. Mix alles en giet door een fijne zeef. Hou warm.
-
Giet een bodempje olijfolie in een pan en bak de kabeljauwparels hierin tot ze gaar zijn.
-
Serveer de soep in diepe borden. Schik de kabeljauwparels in de soep en werk af met wat takjes venkelgroen.