Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Lekker bij de ribbetjes:Aardappelboontjessalade: kook 200 g krielaardappelen met schil en 200 g fijne boontjes gaar in gezouten kokend water. Giet af en voeg ½ kl Boni Selection mosterd, 2 el olijfolie en 1 el citroensap toe. Kruid met peper en zout en meng. Pel 1 ui, snij fijn en voeg bij de aardappelsalade.Paprikasalsa’s
-
Rode paprikasalsa: snij 1 rode paprika in blokjes en stoof kort aan in olijfolie. Voeg ½ kl witte wijnazijn toe. Hak 1 el peterselie fijn en snij 4 kerstomaten in partjes. Voeg bij de paprika en kruid met peper en zout.
-
Groene paprikasalsa: haal de zaadjes uit ¼ komkommer. Snij 1 groene paprika en de komkommer in kleine blokjes. Hak 1 el koriander fijn. Meng 2 el olijfolie met 1 kl witte wijnazijn en de koriander. Kruid met peper en zout. Giet de marinade over de groenten en meng alles.
-
Gele paprikasalsa: snij 1 gele paprika in blokjes en stoof kort aan in wat olijfolie. Snij 1 kl verse gember fijn. Pers 1 teentje look en voeg samen met de gember bij de paprika. Schil ½ mango en snij in kleine blokjes. Voeg bij de paprika en kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven