Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardappelen, maar schil ze niet. Kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en verwijder de schil. Laat de aardappelen afkoelen.
-
Meng de witte wijn, witte wijnazijn, het laurierblaadje, de peperkorrels, tijm, kruidnagel, jeneverbes en het klontje suiker en breng aan de kook. Pel de sjalotten. Kook de hele sjalotten in het kookvocht en laat vervolgens afkoelen in het kookvocht.
-
Reinig de boontjes en kook beetgaar in gezouten kokend water. Giet af en laat schrikken onder koud water. Laat uitlekken.
-
Snij de gepelde gekookte aardappelen in kleine blokjes en de boontjes in fijne stukjes. Meng ze samen met wat zure room. Kruid met peper, zout en fijngehakte peterselie. Schik in een uitsteekring en zet in het midden van het bord. Druk goed aan en verwijder de ring.
-
Snij de gerookte forel in stukken. Schik samen met een sneetje gerookte zalm en gerookte heilbot rond het aardappeltorentje.
-
Snij de gemarineerde sjalotten in stukken en schik ze tussen de gerookte vissen. Werk af met takjes verse kruiden en toefjes zure room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven