Aardappelsalade met gerookte vis

Aardappelsalade met gerookte vis

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de Parmezaanse kaas in schilfers met behulp van een dunschiller.

  2. Dressing: pel het teentje look en snipper fijn. Doe samen met de eidooiers, het citroensap en de mosterd in een hoge mengbeker.

  3. Plaats de staafmixer in de beker en voeg al mixend de olie beetje bij beetje toe tot je een stevige mayonaise bekomt.

  4. Voeg de ansjovis en zure room toe en mix tot een romige dressing.

  5. Breng verder op smaak met worcestersaus, cayennepeper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.

  6. Pel de gekookte aardappelen en snij in stukken. Hak de dille fijn.

  7. Schep de dressing door de aardappelen en strooi de dille erover.

  8. Snij de slablaadjes los en schik ze in een kom. Verdeel eerst de aardappelstukjes erover en daarna de uitgelekte vis uit blik en de gerookte vis. Werk af met kaasschilfers en plukjes dille.