Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de appel en snij vervolgens in fijne partjes.
-
Spoel de aardappelen en snij de grotere exemplaren doormidden en kook ze in licht gezouten water net gaar. Giet af en laat uitlekken.
-
Meng de mosterd met het citroensap en de zeste. Voeg de olie er beetje bij beetje aan toe tot een gladde emulsie. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep door de aardappelen.
-
Meng de appelpartjes, peterselie en pijpajuintjes door de aardappelen. Breng op smaak en schik er de haringfilets op. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven