Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes. Stoom ze beetgaar. Spoel ze onder koud water.
-
Verwijder het klokhuis van de appel. Snij het vruchtvlees met schil in kleine blokjes.
-
Snij bieslook en dille fijn. Pel de sjalotjes en snipper fijn.
-
Doe de aardappelblokjes samen met de sjalotsnippers en appelblokjes in een kom en schep door elkaar. Voeg de zure room en verse kruiden erbij en meng. Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Serveer met zure haring.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven