Gelakte ribben met lak van rum-cola

Allergenen
Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Lak: laat alle ingrediënten samen inkoken tot een half stroperige saus.
-
Maak een mengeling van peper, zout en paprikapoeder.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Snij de achterkant van de ribben in en trek het vlies los.
-
Bestrooi de ribben rijkelijk met het kruidenmengsel.
-
Verdeel de lak mooi over het vlees.
-
Steek de ribben in de voorverwarmde oven en laat ze ± 1 u garen. Lak regelmatig opnieuw aan alle zijden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten