Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilets in kleine blokjes en leg in een diepe kom.
-
Bestrooi ze met zeezout en bruine suiker.
-
Maak van de mosterd, ketchup en een scheut Coca-Cola een mengsel en smeer dit over de kip.
-
Schenk de rest van de cola in de kom, zodat de kip bijna ondergedompeld is.
-
Laat dit minimaal 30 min intrekken.
-
Rijg de kipstukjes aan de prikkers.
-
Bak de kipspiesjes in een paar min gaar op een hete barbecue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven