Marinade met Coca-Cola voor ribbetjes PT30M 10 porties 50 ml appelsap 2 el Boni olijfolie 1 eetlepel verse tijm 2 kg koteletten 230 ml tomatenketchup 3 kl srirachasaus 2 eetlepels Boni sojasaus 3 teentjes knoflook 1 kl piment d’espelette 1 rode ui 1 Coca-Cola 50 ml Boni Selection vloeibare honing

Marinade met Coca-Cola voor ribbetjes

91b1cbfc7ffa1d76592ee1471ac276bf4daf4e8deb3a50863f99e1e15328ec38.jpg

Allergenen

sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en teentjes look en snipper alles fijn. Doe de fijngesnipperde ui, look en verse tijm in een pan met wat olijfolie. Verwarm de olie en laat de uien en look fruiten.

  2. Voeg alle andere ingrediënten toe als de ui en look goudgeel zijn.

  3. Laat ongeveer 10 minuten inkoken tot een dikke saus.

  4. Laat de saus afkoelen. Doe de saus in een blender en mix fijn.

  5. Smeer het vlees in met dit mengsel en zet een paar minuten in de koelkast.

  6. Haal het vlees uit de koelkast net voor het bakken. Gril het vlees op een hete barbecue.