Kokossoep met schelvis en udonnoedels

Kokossoep met schelvis en udonnoedels

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kuis de boontjes en snij ze in stukken. Blancheer ze beetgaar.

  2. Snij de stelen en het blad van de Chinese kool in reepjes.

  3. Pel en snipper de look fijn.

  4. Snij de citroengrasstengel in stukjes en hak fijn in de blender of het hakmolentje.

  5. Kook de noedels gaar in licht gezouten water en spoel onder koud, stromend water.

  6. Snij de vis in stukjes.

  7. Verwarm een scheutje olie in de wok en fruit de look. Voeg de sambal en het citroengras toe. Roerbak en overgiet met water.

  8. Verkruimel de bouillonblokjes erover. Voeg kokosmelk en sojasaus toe. Breng aan de kook.

  9. Voeg de Chinese kool, udonnoedels en schelvisreepjes toe.

  10. Kruid met peper en zout. Serveer in kommetjes.