Komkommertagliatelle met komkommerpesto en gebakken zalm

a8b5461e6e00ab558bdee2fae6aba7611b56de030b74f46c9ae8155418196314.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 2.0 komkommers

    Was de komkommers goed.

  2. Snij met een mandoline lange, dunne repen van de komkommers. Snij de repen in nog fijnere repen en hou apart.

  3. Pesto

    Ingrediënten: 20.0 g Spar pijnboompitten 1.0 groene chilipepers 40.0 g feta 1.0 teentjes look 0.5 bosjes dille Boni Griekse olijfolie

    Mix de binnenkant van de komkommer met de groene chilipeper, fetakaas, teen look, dille, olijfolie en de helft van de pijnboompitten glad. Kruid met peper en zout.

  4. Ingrediënten: handen vol zwarte, ontpitte olijven

    Snij de olijven in fijne schijfjes

  5. Ingrediënten: 800.0 g Spar zalmmoten op vel Boni Griekse olijfolie

    Spoel de zalm en dep droog. Bak de zalm krokant in hete olie en kruid met peper en zout.

  6. Stoof de komkommertagliatelle aan in hete olijfolie tot ze halfzacht geworden zijn. Voeg daarna de komkommerpesto toe.

  7. Verdeel de komkommertagliatelle over de borden. Schik er een stukje gebakken zalm op.

  8. Ingrediënten: 20.0 g Spar pijnboompitten 0.5 bosjes dille

    Werk het gerecht af met de olijven, takjes dille en pijnboompitten.