Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 2.0 komkommers
Was de komkommers goed.
-
Snij met een mandoline lange, dunne repen van de komkommers. Snij de repen in nog fijnere repen en hou apart.
-
Pesto
Ingrediënten: 20.0 g Spar pijnboompitten 1.0 groene chilipepers 40.0 g feta 1.0 teentjes look 0.5 bosjes dille Boni Griekse olijfolie
Mix de binnenkant van de komkommer met de groene chilipeper, fetakaas, teen look, dille, olijfolie en de helft van de pijnboompitten glad. Kruid met peper en zout.
-
Ingrediënten: handen vol zwarte, ontpitte olijven
Snij de olijven in fijne schijfjes
-
Ingrediënten: 800.0 g Spar zalmmoten op vel Boni Griekse olijfolie
Spoel de zalm en dep droog. Bak de zalm krokant in hete olie en kruid met peper en zout.
-
Stoof de komkommertagliatelle aan in hete olijfolie tot ze halfzacht geworden zijn. Voeg daarna de komkommerpesto toe.
-
Verdeel de komkommertagliatelle over de borden. Schik er een stukje gebakken zalm op.
-
Ingrediënten: 20.0 g Spar pijnboompitten 0.5 bosjes dille
Werk het gerecht af met de olijven, takjes dille en pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven