Komkommertagliatelle met komkommerpesto en gebakken zalm

Komkommertagliatelle met komkommerpesto en gebakken zalm

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de komkommers goed.

  2. Snij met een mandoline lange, dunne repen van de komkommers. Snij de repen in nog fijnere repen en hou apart.

  3. Pesto

    Mix de binnenkant van de komkommer met de groene chilipeper, fetakaas, teen look, dille, olijfolie en de helft van de pijnboompitten glad. Kruid met peper en zout.

  4. Snij de olijven in fijne schijfjes

  5. Spoel de zalm en dep droog. Bak de zalm krokant in hete olie en kruid met peper en zout.

  6. Stoof de komkommertagliatelle aan in hete olijfolie tot ze halfzacht geworden zijn. Voeg daarna de komkommerpesto toe.

  7. Verdeel de komkommertagliatelle over de borden. Schik er een stukje gebakken zalm op.

  8. Werk het gerecht af met de olijven, takjes dille en pijnboompitten.