Vis , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof. Rol de zalm door de sesamzaadjes.
-
Snij de zalm in dunne plakjes en schik dakpansgewijs op een bord.
-
Schil de gember en rasp fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Meng de ketjap met de gember, sojasaus, look, honing en pilipili.
-
Was de komkommers en verwijder de uiteinden. Snij de rest in stukken van 6 cm. Snij elk stuk in de lengte in 8 partjes.
-
Verhit wat arachideolie in een wokpan. Roerbak de komkommer kort en krachtig. Blus met de ketjapmarinade en laat enkele min koken.
-
Schep de komkommer uit de ketjapsaus en schik bij de sashimi.
-
Werk af met wakame, enkele dotjes wasabi en wat koriander.
-
Serveer de ketjapsaus apart bij het gerecht.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven