Vis , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de komkommer en snij in stukjes. Boen de courgette schoon, snij de steelaanzet weg en snij de rest in stukjes. Pluk de korianderblaadjes en hou enkele mooie blaadjes opzij.
-
Doe de komkommer- en courgettestukjes met het water, de sojasaus, sesamolie en de korianderblaadjes in de blender en pureer. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Snij de zalm in fijne reepjes.
-
Verdeel de soep over kommen. Druppel er wat olijfolie over. Werk af met zalmreepjes en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven