Naanta met langzaam gerookte zalm en tzatziki

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de komkommer in flinterdunne plakjes, bestrooi met suiker en besprenkel met rijstazijn. Kruid met peper en zout en laat rusten.
-
Pluk de blaadjes van de munt en de pluimpjes van de dille.
-
Verwarm de naanta 4 min in de voorverwarmde oven en laat afkoelen.
-
Snij de zalm in dunne plakjes.
-
Snij de naanta horizontaal door en bestrijk de binnenkant met tzatziki. Stop de spinazie, komkommerplakjes, zalm en verse kruiden erin. Serveer met de rest van de tzatziki.