Naanta met langzaam gerookte zalm en tzatziki PT15M 4 porties 4 naanta 1 verpakking Spar tzatziki 100 g Spar jonge spinazieblaadjes 1 komkommer 360 g koud gerookte zalm à la ficelle 3 el rijstazijn 1 kl fijne suiker takje dille takje verse munt

Naanta met langzaam gerookte zalm en tzatziki

4e66a8e08c470940aebea6f0d75e0f552a29b59f3f89db69d8d761b035bd018f.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Snij de komkommer in flinterdunne plakjes, bestrooi met suiker en besprenkel met rijstazijn. Kruid met peper en zout en laat rusten.

  3. Pluk de blaadjes van de munt en de pluimpjes van de dille.

  4. Verwarm de naanta 4 min in de voorverwarmde oven en laat afkoelen.

  5. Snij de zalm in dunne plakjes.

  6. Snij de naanta horizontaal door en bestrijk de binnenkant met tzatziki. Stop de spinazie, komkommerplakjes, zalm en verse kruiden erin. Serveer met de rest van de tzatziki.