Boulot Gourmand met zalm, tzatziki en geroosterde groentjes
 
                    
                    
                Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Snij het brood in dikke sneden en bestrijk lichtjes met olijfolie. 
- 
                    
                    Rooster enkele minuten in de hete oven. 
- 
                    
                    Beleg de afgekoelde boterhammen met tzatziki, een plakje gerookte zalm, geroosterde courgetteschijfjes en paprika’s op olie. 
- 
                    
                    Werk af met dille en een citroenschijfje. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                