Geschroeide carpaccio gemarineerd in verse kruiden met gegrilde groentesalade
Selder en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rits de tijmnaaldjes van de steeltjes.
-
Kruid het vlees met peper en zout en rol het door de tijmnaaldjes.
-
Verhit een scheut olijfolie en schroei het vlees aan alle zijden dicht. Haal het vlees uit de pan en laat op kamertemperatuur rusten.
-
Marinade: pel de sjalotjes en hak fijn. Pluk de blaadjes van de dragon en peterselie. Hak samen met de kervel, selder en bieslook fijn.
-
Mix de sjalotjes en gehakte kruiden met mosterd, wittewijnazijn en olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Salade: snij de venkel, aubergine en courgette in plakjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in brede repen.
-
Bestrijk de groenten met olijfolie en bestrooi met Provençaalse kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Laat de groenten garen onder de grill, laat even rusten.
-
Meng de gegrilde groenten door de spinazieblaadjes en schep de zongedroogde tomaatjes erdoor.
-
Breng verder op smaak met de kruidenolie van de tomaatjes, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij het vlees in fijne plakjes en verdeel over de borden.
-
Lepel er wat marinade over.
-
Serveer met de gegrilde groentesalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven