Gnocchi met groene asperges, roomsausje, gekookte ham en gepocheerd eitje

Gnocchi met groene asperges, roomsausje, gekookte ham en gepocheerd eitje

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snipper de ui fijn en stoof glazig in 1 el boter. Voeg de room toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat de saus indikken.

  2. Bak de asperges gaar in 1 el boter en kruid met peper en zout.

  3. Doe de eieren 1 na 1 in een potje.

  4. Breng voldoende water aan de kook met 1 el azijn.

  5. Maak met een garde een draaikolk in het water en giet het ei erin. Laat het eiwit stollen, gedurende ± 2 à 3 min.

  6. Haal het gepocheerde ei uit het water en laat uitlekken op een propere handdoek.

  7. Breng water aan de kook en kook de gnocchi gaar. Wanneer ze boven komen drijven, zijn ze gaar.

  8. Meng de gnocchi onder de roomsaus en voeg de hamreepjes bij de saus.

  9. Werk de gnocchi af met de asperges en het gepocheerde ei. Kruid met zwarte peper.