Gnocchi met groene asperges, roomsausje, gekookte ham en gepocheerd eitje

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de ui fijn en stoof glazig in 1 el boter. Voeg de room toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat de saus indikken.
-
Bak de asperges gaar in 1 el boter en kruid met peper en zout.
-
Doe de eieren 1 na 1 in een potje.
-
Breng voldoende water aan de kook met 1 el azijn.
-
Maak met een garde een draaikolk in het water en giet het ei erin. Laat het eiwit stollen, gedurende ± 2 à 3 min.
-
Haal het gepocheerde ei uit het water en laat uitlekken op een propere handdoek.
-
Breng water aan de kook en kook de gnocchi gaar. Wanneer ze boven komen drijven, zijn ze gaar.
-
Meng de gnocchi onder de roomsaus en voeg de hamreepjes bij de saus.
-
Werk de gnocchi af met de asperges en het gepocheerde ei. Kruid met zwarte peper.