Gestoomde vis ‘asian style’
Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Saus: meng de sausingrediënten en verwarm ze.
 - 
                    
                    
Topping: schil de gember. Snij de gember en chilipeper in fijne julienne.
 - 
                    
                    
Snij de lente-ui in fijne, schuine plakjes.
 - 
                    
                    
Schil de gember en snij in fijne plakjes.
 - 
                    
                    
Leg een stuk bakpapier in het stoommandje. Leg de plakjes gember erop en leg daarop de visfilet.
 - 
                    
                    
Plet de stengel citroengras en snij in schuine stukken.
 - 
                    
                    
Doe het citroengras in een pot en zet het bamboemandje erop. Vul met visbouillon tot net onder het mandje.
 - 
                    
                    
Dek de pot af en breng aan de kook. Kook net gaar in 8 à 10 min, afhankelijk van de dikte van de filet.
 - 
                    
                    
Bestrooi met julienne van chili, gember en lente-ui.
 - 
                    
                    
Verhit de arachideolie en giet over de vis en aromaten, tot het gaat sissen.
 - 
                    
                    
Garneer met korianderblaadjes en besprenkel met het sojasausmengsel.
 - 
                    
                    
Serveer met rijst.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders