Kabeljauw met mosterdpuree en geroosterde tomaatjes

dbe02c153af0d22e65dde3c073d6ff8e39d04b358210b8bf2a43fd36791474dc.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de kaas in fijne reepjes.

  3. Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet de aardappelen af en laat even droogdampen. Stamp ze tot puree met de melk en boter en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Schep de graantjesmosterd en kaas erdoor.

  4. Snij de kabeljauwfilet in 4 stukken en schik samen met de tomaatjes in een ovenschaal.

  5. Bestrooi met Provençaalse kruiden, peper en zout. Druppel er wat olijfolie over.

  6. Plaats 10 min in de voorverwarmde oven.

  7. Haal de tomaatjes uit de schotel als ze beginnen te barsten en zet de vis nog 5 min terug.

  8. Schik de puree, vis en tomaatjes op de borden en werk af met peterselie en rucola.