Kortgebakken rabarber op een slaatje met gedroogde ham en dressing
 
                    
                    
                Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Dressing: meng het sap van de sinaasappel met de mosterd en olijfolie. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Snij de rabarber in stukken van 5 cm en bak met het rietsuiker kort aan in wat olijfolie. 
- 
                    
                    Blus met de balsamicoazijn en laat de azijn een paar min inkoken. 
- 
                    
                    Verdeel de salade over een groot bord. 
- 
                    
                    Beleg de salade met de gebakken rabarber en coppa. 
- 
                    
                    Besprenkel met de dressing en werk af met noten en zaden. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                