Kortgebakken rabarber op een slaatje met gedroogde ham en dressing

2Vlees15minPrint
Ingrediënten
  • 2 jonge takjes rabarber
  • 8 sneetjes Spar coppa
  • 1 zak Spar veldsla met rode biet
  • 1 kl Boni Selection dijonmosterd
  • ½ sinaasappel
  • 3 el Boni Selection olijfolie
  • 2 el Spar notenmix
  • 2 el Spar zaden en pitten gemengd
  • 1 kl rietsuiker
  • ½ kl balsamicoazijn
Recept
  1. Dressing: meng het sap van de sinaasappel met de mosterd en olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Snij de rabarber in stukken van 5 cm en bak met het rietsuiker kort aan in wat olijfolie.
  3. Blus met de balsamicoazijn en laat de azijn een paar min inkoken.
  4. Verdeel de salade over een groot bord.
  5. Beleg de salade met de gebakken rabarber en coppa.
  6. Besprenkel met de dressing en werk af met noten en zaden.
< naar recepten