Bagel met rauwe ham en aïoli PT30M 4 porties gemengde scheuten Boni honing 4 bagels 1 teentje knoflook Rauwe ham Pyreneeën 1 gele paprika 2 el Boni mayonaise 1 citroen 1 koffielepel Boni dijonmosterd Tabasco 2 wortelen 1 el Boni Selection olijfolie

Bagel met rauwe ham en aïoli

d54f3f837425d2e6b0fa884aa7c13f155f78599c15cfb941abcd2d904e8fbe95.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Aïoli: meng citroenzeste en -sap, mayonaise, olijfolie, look, mosterd, peper, zout en eventueel tabasco.

  2. Gril de paprikarepen 20 minuten in een oven op 180°C. Haal het vel eraf en snij in stukken.

  3. Stoof schijfjes wortel. Voeg een beetje honing toe.

  4. Beleg de bagel met aïoli, rauwe ham, paprika, wortels en scheuten.