Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg het sneetje ham tussen 2 vellen bakpapier. Plaats 2 min in de microgolfoven op de hoogste stand. Laat afkoelen.
-
Schil de aardappel en snij in kleine blokjes.
-
Schil de knolselder en snij in blokjes.
-
Doe de aardappelblokjes en knolselderblokjes in een glazen pot met 3 el water. Dek de pot af en plaats 10 à 15 min in de microgolfoven tot alles gaar is. Giet het resterende vocht weg.
-
Mix de knolselder, aardappel en room tot een crème in de blender. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Plaats de crème 2 min in de microgolfoven om op te warmen.
-
Besprenkel de crème met wat olijfolie en werk af met een krokant stukje gedroogde ham.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders