Slaatje van knolselder, appel, walnoot en knolseldercrème

Allergenen

Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de knolselder en snij in 2.

  2. Snij ½ met de mandoline in zo fijn mogelijke rondjes.

  3. Meng de suiker met de witte wijnazijn en het water. Laat de rondjes hierin marineren.

  4. Knolseldercrème: snij de andere helft van de knolselder in kleine stukken.

  5. Kook gaar in de melk met water en een snuif zout.

  6. Giet af. Mix glad. Voeg de mascarpone toe en meng goed. Kruid met peper en zout.

  7. Serveer koud.

  8. Was de appel en snij net voor het serveren in fijne partjes.

  9. Doe de knolseldercrème in een kom. Schik de gemarineerde schijfjes knolselder er kunstig in. Schik de appelpartjes er ook tussen.

  10. Werk af met walnoten.