Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij fijn. Reinig de selder en snij eveneens in stukjes.
-
Verhit de helft van de olie in een grote pan. Voeg de ui en selder toe en bak 10 minuten op matig vuur, tot ze zacht zijn.
-
Schil de knolselder en de appels. Hak alles in stukjes. Voeg de knolselder- en appelstukjes toe en bak 2 à 3 minuten mee. Schenk de bouillon erbij en kruid met zout en peper. Laat 30 minuten zachtjes koken tot de knolselder zacht is.
-
Haal de pan van het vuur en mix de soep met een staafmixer. Roer de helft van de room erdoor.
-
Verwarm de witte bonen en linzen in een aparte pan. Verbrokkel de fetakaas.
-
Schep de soep in kommen en garneer met de bonen, linzen en fetakaas. Werk af met gehakte peterselie en het stokbrood.