Knolseldersoep met champignons en croutons

Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en aardappel. Snij beide in grove stukken. Pel de uien en snipper fijn. Snij het preiwit grof.
-
Smelt een klontje boter in een pot en stoof alle groenten even aan.
-
Giet de bouillon erbij. Laat op een zacht vuur 20 min garen.
-
Reinig de champignons en snij in plakjes. Bak de champignons aan in olijfolie en kruid met peper en zout. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij het brood in miniblokjes. Bak ze krokant in wat boter. Kruid met peper, zout en verse tijm.
-
Mix de soep en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de soep in de borden en werk af met de gebakken champignons, de broodcroutons en een takje waterkers. Serveer meteen.