Scheermessen met zeekraal in papillot
 
                    
                    
                Selder , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Spoel de scheermessen grondig onder koud stromend water. 
- 
                    
                    Spoel de zeekraal kort. 
- 
                    
                    Kruidendressing: pel de look en doe in een hakmolentje samen met de mosterd en olijfolie. Vul verder aan met groene kruiden en mix tot een dressing. 
- 
                    
                    Kruid royaal met versgemalen peper. Breng op smaak met zout en citroensap en laat minstens 2 u rusten. 
- 
                    
                    Verdeel de zeekraal over 4 vellen aluminiumfolie en leg er 7 scheermessen op. Besprenkel met witte wijn. 
- 
                    
                    Vouw de aluminiumfolie stevig dicht tot een pakketje. 
- 
                    
                    Leg op een hete barbecue (200°C) en laat in enkele min garen. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                