Allergenen
Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoof de zeekraal aan in de lookboter.
-
Voeg de gewassen en versneden spinazie toe. Kruid met peper en zout.
-
Leg de oesters op een hete barbecue. De oesters gaan door de hitte vanzelf open (na 3 à 5 min).
-
Verwijder de bovenste schelp en leg wat van de groentjes op de lauwwarme oesters.
-
Werk af met een klein lepeltje zure room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven