Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Broccoli
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was en snij de broccoli in stukken.
-
Kook de pasta al dente in ruim gezouten water.
-
Bak de spekblokjes krokant in een hete pan.
-
Breng 2 l gezouten water aan de kook. Voeg citroensap en peterselie toe en blancheer de broccoli.
-
Laat de broccoli uitlekken, spoel onder ijskoud water en recupereer het kookvocht.
-
Smelt de boter, voeg 2 dl kookvocht toe en laat inkoken.
-
Voeg de mosterd toe en klop het geheel op. Kruid met peper en zout.
-
Laat de pasta uitlekken en voeg toe aan de mosterdsaus. Voeg de broccoli en spekblokjes eraan toe.
-
Bestrooi met gehakte amandelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven