Farfalle met broccoli en mosterd PT30M 4 porties 3 el Bister mosterd L’Impériale 600 g broccoli 3 takjes peterselie 150 g Spar gerookt spek 200 g Boni Selection Bio Farfalle volkoren pasta 75 g Spar boter 2 el Spar gepelde amandelen 1 el Boni Selection olijfolie 1 citroen

Farfalle met broccoli en mosterd

a82a300d2370a3169151a8470fdee4b188700324f809e4a15833935d2d8e365b.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was en snij de broccoli in stukken.

  2. Kook de pasta al dente in ruim gezouten water.

  3. Bak de spekblokjes krokant in een hete pan.

  4. Breng 2 l gezouten water aan de kook. Voeg citroensap en peterselie toe en blancheer de broccoli.

  5. Laat de broccoli uitlekken, spoel onder ijskoud water en recupereer het kookvocht.

  6. Smelt de boter, voeg 2 dl kookvocht toe en laat inkoken.

  7. Voeg de mosterd toe en klop het geheel op. Kruid met peper en zout.

  8. Laat de pasta uitlekken en voeg toe aan de mosterdsaus. Voeg de broccoli en spekblokjes eraan toe.

  9. Bestrooi met gehakte amandelen.