Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Broccoli
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zalm in blokjes van 2 à 3 cm. Bak de zalm in een beetje boter op een zacht vuur mi-cuit (half gebakken).
-
Snij ondertussen de taaie voet van de asperges en de broccoli. Snij de rest van de asperges in stukjes van 3 cm en de broccoli in kleine roosjes. Laat de kop van de asperges heel.
-
Kook de farfalle volgens de instructies op de verpakking. Wanneer de pasta nog maar een paar minuten nodig heeft, voeg dan de asperges en de broccoliroosjes aan het kokende pastawater toe.
-
Breng in een andere pan de room met de boter aan het pruttelen. Breng op smaak met nootmuskaat en peper. Voeg wat kookwater toe aan de saus indien gewenst.
-
Giet de pasta af en laat uitlekken.
-
Serveer samen met de groenten in een bord. Bedek de pasta met room en voeg de zalm er op het laatste moment aan toe.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven