Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Salade
Snij de komkommers in stukken. Bestrooi met zout en besprenkel met azijn.
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij in flinterdunne reepjes. Schep door de komkommer en laat 30 min rusten.
-
Meng de olie en honing erdoor, dek af en zet in de koelkast.
-
Rooster de sesamzaadjes en strooi over de komkommersalade vlak voor het serveren.
-
Snij de zalmfilets in 3 stukken, bestrooi met zout en laat 30 min rusten.
-
Yakitorisaus
Roer de sherry, suiker, oester- en sojasaus in een pannetje door elkaar en breng aan de kook. Roer tot de suiker opgelost is en haal de sauspan van het vuur.
-
Schil het onderste deel van de groene asperges, snij ze in stukken en wikkel ze in ontbijtspek.
-
Rijg de zalmstukjes aan stokjes en gril ze in 3 à 5 min gaar.
-
Rijg de asperges aan stokjes en gril ze in 5 à 8 min goudbruin en gaar met krokante spekrandjes.
-
Serveer met de komkommersalade en zelfgemaakte yakitorisaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven