Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Klop de eieren los. Meng de room onder de eieren en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Vet de bakschotel in met olijfolie en giet het eimengsel in de vorm. Verdeel de kaas over het eimengsel.
-
Was de groene asperges en verdeel ze over de schotel. Besprenkel met olijfolie.
-
Bak de frittata gaar in ± 20 à 25 min.
-
Prik met een satéprikker in de frittata. Als de satéprikker droog is, dan is de frittata gaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven