Koreaanse wok met vis PT30M 4 porties 600 g kabeljauwfilet 1 koffielepel pilipili 2 groene paprika’s 1 el sherry Boni woknoedels 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 2 koffielepels sesamolie 1 bosje waterkers 2 el Boni arachideolie 4 lente-uitjes 2 el sojasaus

Koreaanse wok met vis

b3c39811ac7987f0f1b46a1149a5d9660e47f3ef81d1052a0af2d3e8f211d4d8.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel en pers de teentjes look. Meng ze met de rest van de marinade-ingrediënten.

  2. Snij de vis in 3 cm lange stukken, wentel ze door de marinade en laat 10 min rusten.

  3. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.

  4. Snij de lente-uitjes in 5 cm lange schuine stukken.

  5. Bereid de woknoedels zoals aangegeven op de verpakking.

  6. Laat de vis uitlekken en hou de marinade bij.

  7. Verwarm de wok droog voor. Voeg olie toe en bak de vis 30 sec aan elke kant, haal uit de wok.

  8. Roerbak de paprika’s en lente-uitjes beetgaar, voeg de marinade en de vis toe.

  9. Laat nog 2 à 3 min bakken tot de vis gaar is en de saus iets ingedikt.

  10. Haal de wok van het vuur en schep de waterkers erdoor. Serveer op een bedje van noedels.