Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en pers de teentjes look. Meng ze met de rest van de marinade-ingrediënten.
-
Snij de vis in 3 cm lange stukken, wentel ze door de marinade en laat 10 min rusten.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Snij de lente-uitjes in 5 cm lange schuine stukken.
-
Bereid de woknoedels zoals aangegeven op de verpakking.
-
Laat de vis uitlekken en hou de marinade bij.
-
Verwarm de wok droog voor. Voeg olie toe en bak de vis 30 sec aan elke kant, haal uit de wok.
-
Roerbak de paprika’s en lente-uitjes beetgaar, voeg de marinade en de vis toe.
-
Laat nog 2 à 3 min bakken tot de vis gaar is en de saus iets ingedikt.
-
Haal de wok van het vuur en schep de waterkers erdoor. Serveer op een bedje van noedels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven