Geroosterde lamskoteletjes met abrikozencouscous

Geroosterde lamskoteletjes met abrikozencouscous

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm een scheutje olie in een ruime pan en voeg de couscous toe. Laat even bakken onder voortdurend roeren. Voeg de citroenzeste en chilisaus erbij en overgiet met kokend water tot de couscous onder staat. Roer nog even, draai het vuur laag en dek de pan af. Laat de couscous wellen.

  2. Snij de abrikozen middendoor en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in stukjes.

  3. Snij de korianderblaadjes fijn.

  4. Rooster de lamskoteletjes goudbruin en gaar op een hete grill of in de grillpan. Kruid met peper en zout.

  5. Haal de pan van het vuur als de couscous het water opgeslorpt heeft. Roer de couscous los met een vork.

  6. Schep de noten, zaden, abrikozen en de helft van de koriander door de couscous.

  7. Bestrooi vlak voor het opdienen met de rest van de koriander. Serveer warm of koud met de gegrilde lamskoteletjes.