Couscousgerecht met lamskotelet

Couscousgerecht met lamskotelet

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en look. Schil de wortelen. Snij de ui, bleekselder, wortelen en look in middelgrote stukken.

  2. Bak de lamskoteletten goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. Voeg alle groenten, de ui, de look en de gember toe. Kruid met komijn en koriander. Laat een paar min meebakken.

  4. Meng de abrikozen, honing en bouillon onder het vlees en de groenten.

  5. Zet een deksel op de pan en laat op een zacht vuur garen, ± 20 min.

  6. Breng het gezouten water aan de kook. Leg de zakjes couscous in het water en haal de pot van het vuur. Laat 1 min wellen.

  7. Haal de couscous uit het zakje en doe in een grote kom. Meng eventueel een beetje olijfolie onder de couscous om niet te kleven.

  8. Serveer de couscous met de stoofpot.

  9. Werk het gerecht af met granaatappelpitten en peterselie.