Haute dog met kippennuggets en gekaramelliseerde appel

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Rode kool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel en rasp met de kool fijn.
-
Meng de kool, wortelen, mayonaise, melk, ciderazijn en 2 el fijne suiker in een mengkom. Kruid met zwarte peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Mix of kneus de cornflakes grof.
-
Vul 3 diepe borden: 1 met bloem, 1 met 2 losgeklopte eieren en 1 met de cornflakes. Kruid de bloem met zout en het currypoeder en meng goed.
-
Dep de kippenhaasjes droog met keukenpapier en paneer: haal eerst door de bloem, dan door de eieren en tot slot door de cornflakes.
-
Leg in een ovenschotel met bakpapier. Zet in de oven en bak 15 min.
-
Was de appel, verwijder het klokhuis met een appelboor en snij de rest in dikke frieten.
-
Smelt de boter in een antikleefpan en bak de appelfrieten.
-
Bestrooi met 1 el suiker en laat op een matig vuur karamelliseren. Draai regelmatig.
-
Snij de piccolo’s open. Besmeer met wat mayonaise. Beleg met de appel en kippennuggets. Werk af met de koolsalade en frietchips.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven