Allergenen

Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade

    Meng alle ingrediënten en breng aan de kook. Laat 10 min sudderen.

  2. Schil de wortelen en verwijder de uiteinden. Kook beetgaar in de marinade. Schep uit de marinade en laat uitlekken.

  3. Laat de marinade verder inkoken tot een stroperige saus.

  4. Verwijder de kroon uit de tomaat en snij in 4. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.

  5. Smeer de afgekoelde wortelen in met arachideolie en gril 5 min op een warme BBQ van 180°C.

  6. Smeer tijdens het bakken meermaals in met de stroperige saus. Draai regelmatig om.

  7. Serveer de wortel tussen een sandwich. Voeg tomatenblokjes, maïs, jalapeños, gedroogde uitjes toe en besprenkel met zure room.

  8. Werk af met koriander.