Waterzooi van kabeljauw met raapjes & limoen

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de bintjes en snij er mooie, gelijke aardappelstukjes uit.
-
Schil de rapen en snij ze in kwartjes. Snij deze verder tot je een mooie vorm bekomt.
-
Zet de raapjes en aardappelen op in de visbouillon. Breng aan de kook en laat verder garen op een matig vuurtje.
-
Snij de kabeljauwfilet in kleinere, gelijke stukken. Voeg de kabeljauwstukken toe aan de visbouillon als de groenten bijna gaar zijn. Laat verder garen op een matig vuur.
-
Rasp de limoen en verdeel over de visbouillon. Voeg ook het sap van de limoen toe. Kruid met peper en zout.
-
Werk de waterzooi af door de in kleine stukjes gesneden koude boter mooi op te lossen in de bouillon. Serveer in kommetjes.