Waterzooi van kabeljauw met raapjes & limoen

ddb185311b32e97d3dadfcf94d102ed9c61c6d592ad09bf694a2ff890d154a82.jpg

Allergenen

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de bintjes en snij er mooie, gelijke aardappelstukjes uit.

  2. Schil de rapen en snij ze in kwartjes. Snij deze verder tot je een mooie vorm bekomt.

  3. Zet de raapjes en aardappelen op in de visbouillon. Breng aan de kook en laat verder garen op een matig vuurtje.

  4. Snij de kabeljauwfilet in kleinere, gelijke stukken. Voeg de kabeljauwstukken toe aan de visbouillon als de groenten bijna gaar zijn. Laat verder garen op een matig vuur.

  5. Rasp de limoen en verdeel over de visbouillon. Voeg ook het sap van de limoen toe. Kruid met peper en zout.

  6. Werk de waterzooi af door de in kleine stukjes gesneden koude boter mooi op te lossen in de bouillon. Serveer in kommetjes.