Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de asperges en verwijder het houterige uiteinde. Snij de asperges in 3 à 4 cm lange stukken.
-
Breng de bouillon aan de kook, kruid met versgemalen peper en zout. Kook de aspergestukken net gaar. Schep ze eruit met een schuimspaan en hou warm.
-
Laat de vis ontdooien en snij de kabeljauwhaasjes in stukken. Pocheer kort in dezelfde bouillon. Schep de vis eruit en hou warm.
-
Voeg de room en een mespunt saffraanpoeder bij de bouillon, kruid bij met peper en zout en laat op een zacht vuur 30 minuten inkoken.
-
Hou enkele plukjes kervel apart en hak de rest fijn.
-
Voeg de asperges en de stukken vis bij de saus en roer de kervel erdoor.
-
Verdeel over voorverwarmde borden, werk af met grijze garnalen en enkele plukjes kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven