Vis , Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de mosselen en haal uit de schelpen.
-
Breng de visfumet met eventueel wat mosselvocht en room aan de kook. Voeg de pastis toe en laat voor de helft inkoken. Monteer met boter en hou warm.
-
Snij de tongfilets in de lengte in Zo bekom je 8 tongreepjes. Kruid met peper en zout. Rol ze op en steek ze vast met een cocktailprikker.
-
Snij de zalm in gelijke blokjes.
-
Haal de oesters uit de schelpen.
-
Stoom de vissen, schaal- en schelpdieren gaar. Kruid met peper en zout.
-
Reinig de venkel en snij zeer fijn. Stoof aan in wat boter, kruid met peper en zout.
-
Kook de pasta beetgaar. Bij verse pasta gaat dit zeer snel.
-
Dresseer de pasta en venkel in het midden van een diep bord. Schik de verschillende stukjes tong, zalm, mosselen, oesters en sint-jakobsnoten er rond.
-
Overgiet met de saus, werk af met kervelblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven