Spaghetti met broccoli, champignons en filet pur

6b022a485844b5a1cbe6b8b8b50a1df7d2f8c142f438890306410d927470d7d4.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en snipper fijn.

  2. Snij de broccoli in roosjes en snij de roosjes in plakjes.

  3. Verhit wat olijfolie in een antikleefpan. Bak de filet pur 3 à 4 min aan elke kant. Schep uit de pan en laat rusten.

  4. Verhit wat olijfolie in een ruime pan. Voeg de broccoli, champignons en look toe en roerbak gaar. Kruid met zwarte peper en een snuifje zout.

  5. Breng gezouten water aan de kook. Kook de spaghetti beetgaar volgens de tijd op de verpakking.

  6. Schep de spaghetti bij de broccoli en neem hierbij wat kookvocht mee. Laat nog even goed doorwarmen.

  7. Serveer met een lepel zure room en de filet pur. Kruid deze met zwarte peper en zout. Werk af met basilicum.