Spaghetti met broccoli, champignons en filet pur

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Snij de broccoli in roosjes en snij de roosjes in plakjes.
-
Verhit wat olijfolie in een antikleefpan. Bak de filet pur 3 à 4 min aan elke kant. Schep uit de pan en laat rusten.
-
Verhit wat olijfolie in een ruime pan. Voeg de broccoli, champignons en look toe en roerbak gaar. Kruid met zwarte peper en een snuifje zout.
-
Breng gezouten water aan de kook. Kook de spaghetti beetgaar volgens de tijd op de verpakking.
-
Schep de spaghetti bij de broccoli en neem hierbij wat kookvocht mee. Laat nog even goed doorwarmen.
-
Serveer met een lepel zure room en de filet pur. Kruid deze met zwarte peper en zout. Werk af met basilicum.